Lajme

Sot hapet sistemi për aplikim për tërheqjen e 10{325c0558aa0dac5542d270f1cd1849548c3fb8b6e9dbaf5e864ef21ba4ba6679}-shit të Trustit

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:17 / 11 Dhjetor 2020

Sot në ora 15:00 do të hapet sistemi për të aplikuar për Fondin e Kursimeve – Trust.

Aplikimi do të jetë shumë i thjeshtë. Në momentin e aplikimit, numri personal dhe xhirollogaria duhet të jenë të sakta.

Aplikimi mund të bëhet në www.trusti10.org

Qytetarët e Kosovës do të mund të aplikojnë për marrjen e 10{325c0558aa0dac5542d270f1cd1849548c3fb8b6e9dbaf5e864ef21ba4ba6679} të trustit pensional në 4 muajt e ardhshëm.

Sipas Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike, qytetarët që kanë kursime deri në 10 mijë euro do të rimbursohen nga Qeveria duke fillaur nga viti 2023.

http://167.71.105.173/2020/12/08/trusti-me-ane-te-nje-videoje-tregon-se-si-duhet-te-aplikohet-per-terheqjen-e-parave/