Lajme

Sot mblidhet Komisioni Hetimor për Energjinë i pozitës

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:06 / 24 Qershor 2022

Sot në mesditë, do të mbajë mbledhje Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022.

Ky hetim pritet të përfshijë nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike.

Komisioni pritet të votojë listën e dëshmitareve që do të ftohen për intervistim.

Ky Komision Hetimor është kërkuar që të krijohet nga LVV, pas kërksës së opozitës që ka kërkuar Komision Hetimor për periudhën e fundit, të krizës energjetike në vend.

Tani, Kuvendi i Kosovës ka votuar dy Komisione Hetimore, një të pozitës e tjetrin të opozitës të cilat praktikisht do ta kryejnë të njëjtën punë, vetëm se përfshijnë periudha të ndryshme kohore.