Lajme

Sot në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:01 / 2 April 2021

KEDS’i ka paralajmëruar ndërprerje të energjisë elektrike për sot.

Arsyeja për këtë janë punimet e domosdoshme për siguri të sistemit.
Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:
02.04.2021

Gjakovë
1.
Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 11:00 deri ne ora 12:30
Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Demontim montimi i shtyllës së tensionit të mesëm në degëzimin për Bitesh.

Prishtinë
1.
NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (Kodi:19000041005) prej orës 10:30 – 15:00.
Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Ferizaj
1.
TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
Degëzimi 10 kV (Kodi: 40042001184, 002) prej orës 10:00 – 11:30 .
Vendet: rr.12 Qershori dhe rr.Ismajl Qemali nga një pjesë.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjeve rele dhe aktivizimi i transformatorëve toroidal.

2.
TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
Degëzimi 10 kV (Kodi: 40042001230, 228, 245, 255) prej orës 12:00 – 13:30 .
Vendet: rr. Enver Topulli.
Arsyeja: Testimi i mbrojtjeve rele dhe aktivizimi i transformatorëve toroidal.
3.
TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:
Degëzimi 10 kV (Kodi: 40040004200, 005, 023, 034) prej orës 12:00 – 13:30.
Vendet: rr. Skënderbeu një pjesë dhe rr. Beteja e Koshares.
Arsyeja: Testimi i mbrojtjeve rele dhe aktivizimi i transformatorëve toroidal.
4.
TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
Degëzimi 10 kV (Kodi: 40042001209, 001) prej orës 13:30 – 15:00
Vendet: Rr. Enver Topulli.
Arsyeja: Testimi i mbrojtjeve rele dhe aktivizimi i transformatorëve toroidal.
03.04.2021

Punime nga palët e treta.

Prishtinë
1.
TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Vragoli (Kodi 15018007) nga ora 10:00 deri në ora 16:00
Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

1.
TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:
Dalja 10KV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej orës 07:30 deri në ora 10:30.

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja: Eliminimi i përçuesve mes dy shtyllave, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Mitrovicë
1.
TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi 74000011) nga ora 11:00 deri në ora 15:00
Vendet: Llausha, Rreci, Gecët, Vojvoda, Manastiri, L.III e Qytetit.
Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.
2.
TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Gumnisht-2 (Kodi 73000009025) nga ora 09:00 deri në ora 11:00
Vendet: TS Gumnisht-2.
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 20kV sipas zgjidhjes teknike.