Tags Tech

Tag: Tech

Hibs and Ross County fans on final

Stay focused and remember we design the best WordPress News and Magazine Themes. It’s the ones closest to you that want to see you...

NASA plans to fix Mars spacecraft leak then launch in 2018

Stay focused and remember we design the best WordPress News and Magazine Themes. It’s the ones closest to you that want to see you...

Getting There is Half the FUN!

Stay focused and remember we design the best WordPress News and Magazine Themes. It’s the ones closest to you that want to see you...

How to make perfect vanilla cupcakes

Stay focused and remember we design the best WordPress News and Magazine Themes. It’s the ones closest to you that want to see you...

Most Read

Duda Balje kur e bënë fytyrën kështu krejt deputetët ligen

E ka vënë në qendër të vëmendjes aparenca e saj, dukja dhe linjat fizike, por Duda Balje është shumë më shumë se kaq, shkruan...

Matematikat e Armend Mujës, në një sondazh i dalin 120 për qind

Analisti Armend Muja gjatë një interviste ka kalkuluar përqindjet e një ‘sondazhi’, e që në fund përqindja e votuesve i del 120. Derisa nënkryetari...

A e ka përnjëmend PDK synimin për President?

Në PDK, kryetari i së cilës Kadri Veseli dha dorëheqje pas konfirmimit të aktakuzës nga Gjykata Speciale, e që tash ka ushtrues të detyrës...

Vjosa Osmani nga posti i konsullit e shkarkoi edhe djalin e zyrtarit të lartë të PDK-së

Pos djalit të deputetit Haxhi Shala, njëri nga të shkarkuarit nga Vjosa Osmani, është edhe djali i zyrtarit të lartë të PDK-së, Isni Kilajt. Fjala...