Saturday, January 22, 2022

Tayna e nxjerr komplet gjoksin në pah

Tayna eshtë një këngëtare tejet provokuese në mediat rozë.

Në çdo imazh ajo shfaqet me poza të zjarrta, duke tërhequr vëmendje të madhe, shkruan “Kosovarja”.

Duke qenë tejet e afërt me ndjekësit, ajo shumicën e kohës ndan poza nga përditshmëria.

Këtë herë, me një bluzë të ngushtë dhe të hapur Tayna e nxjerr krejt gjoksin në fushë.

Foto e zjarrtë, apo?