Sunday, January 23, 2022

Të ndërtosh një shtëpi në 3 orë, e mundur në Letoni

Janë të shumtë ata që mendohen muaj por edhe vite të tëra për të blerë një shtëpi të dytë, dhe shumë të tjerë ëndërrojnë ta ndërtojnë vetë, për të kaluar ditë pa stres dhe me peizazhe mbresëlënëse, dhe me një kosto të përballueshme.

Shtëpia e propozuar nga kompania nga Letonia, Brette Haus, duket një përgjigje ideale për të gjithë preferencat dhe mundësitë.   

Si një shtëpizë kukullash në shikim të parë, Brette Haus është e gatshme për të jetuar

Si një shtëpizë kukullash në shikim të parë, por në fakt e gatshme për të jetuar, duhen rreth 3 orë për ta ndërtuar të tërën.