Sunday, January 23, 2022

Tha se merr dy rroga dhe pagën e 13’të, Vjosa Osmani i reagon Bekim Haxhiut

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani, i është kundërpërgjigjur deputetit të PDK’së, Bekim Haxhiut, për deklarimet e tij.

“Keni shpifur për mua këtu dje duke mos qenë unë këtu”, është shprehur Osmani.

“Është shpifje që marrë dy rroga dhe që marrë rrogën e 13”, ka thënë ajo.

“Sot, kur jemi këtu, where is the new sherif in town? Ku është? Me dy pozita, me rrogën e 13-të për veti?”, kishte thënë deputeti i PDK’së.