Roze

“Tigri i Deçanit”: Kam pasur 400 femra

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
8:56 / 20 Dhjetor 2020

Këtë javë n’Kosovë Show ishte autorja e emisionit “Përputhen”, emision që në Shqipëri ka një shikueshmeri të madhe.

Ajo tha se ka edhe kërcënime në numrin e saj të telefoni dhe mendon që po i bëhet nga konkurenca televizive.

Gjatë intevrvistës nje nga pjesamrrëskt qe tani është e suspenduar Ana e cila kishte bërë një video Olsës që e emocioni shumë autorën e Përputhën.