Saturday, January 22, 2022

Tre shoferë në Prishtinë dalin prej veturave dhe rrihen midis kolonës

Tre shoferë në Prishtinë janë parë duke u rrahur.

Të njëjtit janë incizuar nga një qytetar, derisa dalin nga veturat e tyre dhe midis kolonës fillojnë të rrihen.

Rasti, siç edhe po shihet nga pamjet ka ndodhur tek Stacioni i Autobusëve në kryeqytet.