Friday, July 30, 2021

Tuna ia ndërroi mbiemrin, kur e pa Patrisi të birin për herë të fundit

Ja kur e pa Patrisi të birin për herë të fundit

Janë ndezur edhe një herë lajmet në lidhje me raportin mes Altuna Sejdiut dhe Patris Berishes.

Lidhja, martesa dhe raporti i tyre ndër personal është komentuar prej kohësh. Ka pasur disa herë thashetheme rreth ndarjes së çifiti.

Media në vend ka një farë “etje” edhe për të shpikur ngjarje e histori. Një pjesë e mirë e lajmeve të deri tanishme kanë rezultuar fallco dhe pa bazëz

U tha se Tuna e ka marrë të birin, ka ikur, e ka braktisur burrin e Prishtinën. E, Patris Berisha ka postuar një video tejet të ëmbël para gjashtë ditësh me të birin, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, ëvllezërit Berisha, janë mjaftë të perfolur për marrdhëniet e tyre me gratë.