Rajoni TV

Ujqit rrethojnë fshatin, askush nuk del nga shtëpia

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
8:06 / 26 Dhjetor 2020

Një tufë ujqish terrorizon dhe mban me frikë një fshat të tërë në rajonin Burzian të Bashkortostan, Rusi.

Fshatarët postuan një video në mediat sociale. Sipas autorëve të regjistrimeve, kafshët e egra hapën rrugën nga pylli në fshatin Gadelgarejevo.

Njerëzit kanë frikë, kanë frikë të largohen nga shtëpia në mbrëmje, sepse nuk dihet se kur ujqërit do të rishfaqen, thonë vendasit. Disa qen roje janë zhdukur tashmë, duke u përpjekur t’u rezistojnë mysafirëve të paftuar.