Saturday, July 24, 2021

Vdes babai i komandantëve të UÇK-së

Ka ndërruar jetë Gani Buja, babai i Ramë Bujës.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet nesër (e hënë) në fshatin e lindjes Bujan i Komunës së Lipjanit në orën 12:00.

Njoftimi i plotë:

Sonte u nda nga ne fizikisht baba i Ramës, Bedrijes, Agushit, Avdylit, Shukriut, Avniut, Ruzhdiut, Lutfiut, Valbonas, Lumnijes.


GANI AVDYL BUJA
(1933 – 2021), gjyshi i shumë nipërve e mbesave që la pas dhe që do ta përkujtojne e nderojne përhere…
Varrimi bëhet nesër në fshatin e lindjes BUJAN i Komunës së Lipjanit në mes orës 12.00 – 13.00