Tuesday, January 18, 2022

Videoja që tregon një UFO misterioze që zhduket në oqean bën xhiron e mediave

Një objekt i errët lëviz nëpër qiell pranë një anijeje të Marinës Amerikane, përpara se të futet papritmas në ujë dhe të zhduket. Kjo është ajo që duket në një video të publikuar së fundmi të një objekti fluturues të paidentifikuar të pikasur në brigjet e San Diegos.

Prodhuesi i dokumentarëve Jeremy Corbell ndau pamjet e objektit misterioz, sferik, fluturues në Instagram.

Pentagoni më vonë konfirmoi se videoja, që besohet të jetë nga viti 2019, u mor nga personeli i Marinës Amerikane.

“Nëse kjo qenie është e kësaj bote apo e botës tjetër, ne nuk e dimë”, tha Corbell.

“Është vetëm një pjesë e një serie ngjarjesh shumë më të mëdha për të cilat do të mësojmë.”

Ka ndodhur shpesh që të vihen re objekte të tilla misterioze, fluturuese të paidentifikuara. Muajin e kaluar, Corbell shpërndau një video tjetër të një objekti misterioz, në formën e një piramide me kokë poshtë, që fluturonte pranë një anijeje tjetër të Marinës Amerikane.

Pamjet e fundit tani po shqyrtohen nga një task forcë qeveritare, e cila do të informojë Kongresin mbi zbulimet e saj muajin tjetër.