Tuesday, August 3, 2021

Vlora Dumoshi deputete e ardhshme në Kuvendin e Kosovës

Ministrja për Kulturë, Rini dhe Sport është kandiduar nga Lidhja Demokratike e Kosovës kandidate për deputete në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Dumoshi, aktualisht është ministre e qeverisë Hoti, në këtë detyrë qëndroi edhe në qeverinë Kurti ku pozicioni i saj në Kulturë, Rini dhe Sportit u mirëprit mjaft mirë, nga antarësia, simpatizantë e veprimtarë të LDK-së, njëashtu edhe nga qytetarët e Republikës së Kosovës.

Ministrja Dumoshi, ishte forca e punës gjatë pandemisë COVID-19, asnjë ditë e humbur, ajo shpesh herë citohet edhe ministrja më e suksesshme e qeverisë Hoti dhe asaj Kurti. Aktualisht çdo ditë është me aktvitete të shumta, pavarësisht fushatës zgjedhore.