Sunday, January 23, 2022

Zyrtare: Zgjedhjet e jashtëzakonshme mbahen më 14 shkurt (DOKUMENT)

Zgjedhjet e jashtëzakonshme do të mbahen zyrtarisht më 14 shkurt.

Lajmin për klankosova,tv e ka konfirmuar këshilltari për media i Presidencës, Bekim Kupina.

“Me dekret u shpërnda Kuvendi dhe u caktua 14 shkurti datë për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme”, ka thënë Kupina.