Saturday, January 22, 2022

Zgjedhjet/ Sami Lushtaku nga Prekazi, kujt po i qon “Selam”

Kryetari i degës së PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku po vazhdon tubimet e tij para zgjedhore në fshatin Prekaz.

Ai sonte ishte në lagjen Fazliu, që është në Prekaz të Epërm, transmeton rajoni.net.

“Sonte në konakun e familjes Fazliu në Prekaz të Epërm. Kënaqësi si gjithmonë! SL”, ka shkruan Lushtaku në Facebook.

Duke e parë se në Kosovë do të ketë Zgjedhje Lokale dhe Nacionale vitin e ardhshëm, atëherë Lushtaku po përgatitet për to./Rajoni.net/

Imazhi mund të përmbajë: 15 njerëz, njerëz të ulur dhe E brendshme