Friday, January 21, 2022

Njoftim nga KEDS-i, sot këto fshatra të Skenderajt do të mbesin pa energji elektrike

KEDS ka njoftuar se nesër, më 14 janar, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete e fshatra të Kosovës për shkak të punimeve të planifikuara, transmeton rajoni.net.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe  Açarevë.

Arsyeja: Kontrollimi i ndarësit të tokëzimit.