Të fundit:

Plas sherri mes çiftit në Obiliq, 64-vjeçari e akuzon gruan se “po shkon me kojshi”

Evidentimi ditor i rasteve të reja të dhunës në...

Pamje ekskluzive nga rrahja në mes të kryeshefit të ujësjellësit dhe komshiut të tij, e pësoi edhe gruaja e Krasniqit (VIDEO)

Kryeshefi i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, Hasan Krasniqi,...
- Advertisement -

Thirje për aplikim (dhenje të ofertes)

- Advertisement -

Emin.I Gerbeshi B.I me  numër unik 811120170    me seli ne Vushtrri fsh. Ropice

Pronar Emin Gerbeshi po kerkon nje ofertekontraktuseKompani teintresuara dhe te kualifikuara qe te dorzoj nje ofertePropozim përMallra-punetsherbimet Kshilluese ,si ne vijim për Kompanit e interesuara për ofertim te ketyre Makinave dhe paisjeve tjera bujqesoredhe energji solare.

1. Traktor Landini  minimum 75-4×4 55 W Me luge Ngarkuse
2. Rimorkio Celmak-kiper ne 3 anet frena hidrolik kanat te trefishta.
3. Frez Minos T-SR2100
4. Shperndarse Plehu  Fimaks 4 T
5. Mikser Fimaks 3M3 me ngarkuese hidraulik
6. Lidhese bari  XIPHA
7. Energji Solare 3KW
- Advertisement -

Kompanit e interesuara duhete te kontaktojne direkt te Emin.I GerbeshiB.I(perfituesit)

Nepermjet E-Mail apo tel per te kerkuar një ftese per kuetim te adresatte lartpermenduara me poshte.

 Afati per ftese per koutimsqarim te adresa e cekur me poshtë– 5 ditengga data e publikimit .

Afati I dorzimit te ofertave  10dite nga data e pranimit te ftesave per koutim , oferta dorzohete ne adresen e cekur ne fshatin Ropic KomunaVushtrrisë.

Per informata shtes nrt– +38349332223 [email protected]

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

Shpallje e pavlefshme

Shpallje e pavlefshme

Shpallje e pavlefshme

Shpallje e pavlefshme

- Advertisement -