E mërkurë, 24 Korrik, 2024


HEBS e kall lojën me ofertën “Gjithçka 3!”

Në botën e burgerëve, Heb’s sapo ka lëshuar një “bombë” me ofertën e re – Gjithçka 3!

Blero deshifroi kodin: për nëntë euro, ju merrni një vaktë të plotë që mund ta ndani me miq. Kjo nuk është vetëm ofertë, kjo është gjithçka! 

Shija e vërtetë e hamburgerëve – çka përfshinë oferta GJITHÇKA 3? 

-1X BBQ Burger

-1X Double Crispy Onlion

-1X Mega Cheese Burger

-3X Pomfrita

-3X Pije

Dhe e gjitha kjo vjen për një çmim që është po aq tërheqës sa edhe menuja: vetëm 9.99€. 

 

Mos e humbni këtë ofertë! Sillni shijen e Heb’s në tryezën tuaj sot dhe shijoni një vakt që do ju mbajë të lumtur deri në burgerin tjetër.

Kur Heb’s flet, stomaku juaj dëgjon! 

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer