E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Alarmante: AMF në Baicë të Drenasit mbetet pa ujë

Ambulanca e mjekësisë familjare në Baicë të Drenasit ka mbetur pa furnizim me ujë, pothuajse që prej një jave. Qytetarët me lëndime me vështirësi po i marrin shërbimet e duhura mjekësore e po ashtu edhe stafi shëndetësor me vështirësi po i kryejnë shërbimet nga mungesa e ujit, mëson Rajoni.

Rajoni ka mësuar se kjo ambulancë posedon pusin me ujë të mjaftueshëm, por i cili nuk është i lidhur me objekt që prej disa vitesh nga neglizhenca e menaxhmentit shëndetësor në Drenas e kjo po e rrit rrezikun e përhapjës së infeksioneve nga mungesa e ujit.

Se uji është element bazik për ambulancat shëndetësore e thotë edhe Udhëzimi Administrativ për Shëndetësi: Dhomat e ekzaminimeve të pacientëve, intervenimit, nyjet sanitare, duhet të kenë lavaman me ujë të ftohtë dhe të ngrohtë e kjo po i mungon kësaj qendre mjekësore.

 

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer