E hënë, 20 Maj, 2024

Andi Veliqi ka kaluar ne klubin e futbollit Prishtina

Andi Veliqi ish lojtar nga Akademia Kurta dhe KF Drenica- qender mbrojtës për junior, ka kaluar ne klubin e futbollit Prishtina. Për të ishin intetesuar klubi i futbollit 2 Korriki si dhe klubi i futbollit Flamurtari, ftesë i është bërë edhe nga përfaqësuesja e Kosovës për U19.
Me kapacitetet e tij Andi pritet të ketë një të ardhme të ndritshme edhe në ndonjë nga klubet Europiane

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer