E hënë, 20 Maj, 2024

Banesat me arkitekturë moderne dhe me çmim të volitshëm, po shiten në zemër të Skenderajt

Në zemër të Skenderajt, në vendin më të preferuar, ka filluar ngritja e objektit nga “Smajli Bau”, shkruan portali rajoni.org. 

Drenicasit tani kanë mundësinë qysh tash ta zgjedhin banesën dhe katin që ata dëshirojnë.

E për mërgimtarët, pushimi i ëmbël në vendlindje bëhet edhe më i mirë kur banimi juaj bëhet në një banesat moderne dhe në qendër të qytetit.

Banesat e “Smajli Bau” shquhen për kualitetet dhe arkitekturë moderne, e gjithashtu ato kanë hapësirë ideale për jetesë.

Çmimi do të jetë i volitshëm, ndërsa të interesuarit mund ta kontaktojnë në këtë numër: +38343898340
+491717583889

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer