Lajme

Çka pritet të ndodh sot në Kosovë?

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:29 / 10 March 2021

Instituti “Paragon” organizion tryezën “Ndikimi i pandemisë COVID-19 në tregun e punës, sfidat si dhe pritshmëritë”. (Hotel Sirius, ora 10:00)

– Oda e Mjekëve të Kosovës shpërndan mirënjohje për mjekët në pension në shenjë falënderimi për kontributin gjatë karrierës së tyre dhe për institucionet shëndetësore të rajonit të Prizrenit që kanë kontribuuar në luftën kundër COVID-19. (Amfiteatri i arkivës pranë Spitalit të përgjithshëm në Prizren, ora 10:00)

– Kryetari i Degës së LDK-së në Gjilan, Lutfi Haziri, do ta shpallë zyrtarisht kandidaturën për Kryetar të LDK-së në nivel qendror. (Selia e degës së LDK-së në Gjilan, ora 13:00)