Të fundit:

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e personit në foto, ja për çka dyshohet

Drejtoria rajonale e Policisë në Gjilan ka kërkuar ndihmë...

Hajnat vjedhin veturën në hotel “Kosova”, ofrohet shpërblim për gjetjen e të dyshuarve (VIDEO)

Përpos shtëpive private, banesave, bizneseve e institucioneve të ndryshme...
- Advertisement -

Dënohet me burg invalidi i UÇK-së nga Skenderaj i cili nuk patë mundësi ta paguaj rrymën

- Advertisement -

Hashim A. Idrizi luftetari i UÇK-së është baba i 3 fëmijëve ndërsa vetë ende vuan nga plagët e luftës gjithashtu dhe gruaja e tij është me probleme shëndetësore.

Hashimi A. Idrizi është dënuar nga gjykata dhe është i obliguar të paraqitet para organeve në vuajtje të dënimit si pasoj e mos pagesës së energjisë elektrike.

Numrin e Hashimit e ka bërë publik një nga shokët e tij dhe ka kërkuar ndihmë në emër të tij. Hashim A. Idrizi, Tel – 044826353

- Advertisement -

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -