E premte, 8 Dhjetor, 2023

Drenicasi tregon se si po ‘mashtron’ Viva Fresh Store në Skenderaj!

Qytetarët e Kosovës po përballen me çmime të larta të produkteve ushqimore dhe jo vetëm.

Si të mos mjaftonte kjo, ata përballen po përballen edhe me mashtrime nga disa markete.

Për një gje të tille një qytetar në Skenderaj, është ankuar për skeme mashtrimi edhe në qendren tregtare “Viva Fresh Store”.

Ai ka shprehur shqetësimin e tij për kurthin që po e bënë kjo qendër tregtare ndaj konsumatorëve të saj.

Me poshtë gjeni sqarimin e tij; Kështu mashtron qytetaret Viva Fresh në Skenderaj. Çmimet në reklamacion jane si duken ne foto, ndersa të arka (kuponi fiskal) ndyshojnë, deri sa qytetari nuk dine çka është aplikacioni, vjen nga fshatrat të largëta pasi që sheh që ka zbritje në këtë market, ai kur te viej të pagesa ngulet keq, sepse nuk e kupton aplikacionin. I denuar edhe nga pagesa e udhëtimit edhe nga marketi i Viva Fresh-it !”

IMG_2418.jpeg

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer