E shtunë, 22 Qershor, 2024

Dy shtëpi pa rruge, anëtaret e familjes Istrefi në Skenderajt detyrohen që edhe veturat t’i lënë larg shtëpiave

Dy shtëpi në fshatin Klinë e Ulët të Skenderajt po përballen me mungesën e infrastrukturës rrugore, shkruan portali rajoni.org.

Bëhet fjale për shtëpin e Negjmedin dhe Sami Istrefit të cilët duhet t’a lënë veturën mbi 200 metra largë shtëpisë së tyre dhe të njëtit duhet të lëvizin nëpër skaje të fushave.

Këtë ritual, këto dy familje e ndjekun tani e 24 vite.

Anëtari i familjes Istrefi, Blerimi tha për rajonin së shpresa e vetme janë institucionet lokale nga të cilët kërkon të bëhet zgjidhje e menjëhershëm.

“Kemi kërkuar edhe po kërkojmë prap nga komuna e Skenderajt që të na u bëhet zgjidhje, sepse me pak vullnet kjo mund të rregullohet”, tha Blerimi për rajonin.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer