E mërkurë, 24 Korrik, 2024

E FUNDIT/ Parregullesi të medha, ndërpriten punimet në një kantier ndërtimi në Skenderaj

Inspektorët e Punës gjatë inspektimit në një punishte në ndërtim të lartë në Skenderaj kanë hasur në parregullësi të mëdha.

Aty inspektorët gjetën se në punishte nuk kishte skele, vetëm në katin e fundit dhe ato të vendosura në mënyrë jo të duhur. Kësisoji duke rrezikuar edhe punëtorët.

Po ashtu, hapësirat e hapura – liftet ishin të hapura dhe në pllakat e kateve kishte hapësira të hapura dhe konstatuan se në këto punishte rrezikojnë punonjësit të bien nga lartësia.

Me vendim të inspektorëve të punës nga rajoni i Mitrovicës punimet u ndaluan.

KALLXO.com ka siguruar fotografi nga vendi i ngjarjes:

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer