E mërkurë, 24 Korrik, 2024

E tmerrshme: Uji gati t’i mbulojë shtëpitë në këtë fshat të Skënderajt

Sot për shkak të vërshimeve është duke u krijuar një situatë kaotike në tërë Kosovën.

Disa pamje të cilat i ka siguruar Rajoni shihet se gjendja është alarmante në fshatin Kuqicë të Skënderajt, lagjja Fejzullahu.

Uji përveç që u ka depërtuar brenda, siç shihet është duke i mbuluar edhe totalisht.
Gazetarët e Rajonit tashmë kanë dalë në terren dhe portali do t’ju mbajë të informuar për gjendjen aktuale.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer