Të fundit:

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e personit në foto, ja për çka dyshohet

Drejtoria rajonale e Policisë në Gjilan ka kërkuar ndihmë...

Hajnat vjedhin veturën në hotel “Kosova”, ofrohet shpërblim për gjetjen e të dyshuarve (VIDEO)

Përpos shtëpive private, banesave, bizneseve e institucioneve të ndryshme...
- Advertisement -

Edhe komuna e Skënderaj përfiton nga shumat e grumbulluara nga diaspora për vërshimet

- Advertisement -

Një mbrëmje humanitare është organizuar sonte në Prishtinë, me qëllim të daljes në ndihmë për komunat e prekura nga vërshimet.

Qytetarët, që në shumicë janë nga diaspora, po ndihmojnë me shuma të konsiderueshme komunat e tyre.

Para po jepen për Komuna si Skënderaj, Klina, Podujeva e Istogu, por jo edhe për Mitrovicën.

- Advertisement -

Mitrovica si komuna më e prekur nga vërshimet e fundit nuk është pjesë e këtij aktiviteti humanitar.

Sipas drejtuesit të kësaj mbremje, aktorit të njohur kosovar Fatmir Spahiu, Komuna e Mitrovicës nuk ka hapur llogari për këtë event

“Fakti që komuna e Mitrovicës nuk ka arritur të sigurojë xhirollogari nuk është faji i organizatorëve dhe vullnetarëve këtu. Është një mungesë e vullnetit për të krijuar një xhirollogari. Si duket komuna ka fonde të mjaftueshme për t’i dalë zot qytetarëve të vet.“ ka thënë ai.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -