E hënë, 20 Maj, 2024

EKSKLUZIVE: Kjo është drejtoresha e re në komunën e Skënderajt

Para disa javësh Rajoni kishte raportuar se ish-drejtoresha që udhëhiqte me drejtorinë e Gjeodezisë dhe Kadastrës, Afërdita Seferi Geci në komunën e Skënderajt kishte dhënë dorëheqje.

Sot portali Rajoni ka mësuar ekskluzivisht se drejtoresha e re e emëruar nga Fadil Nura, që do të udhëheq me këtë pozitë është Zoja (Luqja) Gashi.

Kjo është drejtoresha e re Zoja Luqja Gashi:

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer