E hënë, 20 Maj, 2024

Event i organizuar për mesimëdhënesit në penzion dhe ish-mesimëdhënesit

ShPKFSSHS organizoj një event për të falenderuar të gjithë mesimëdhënesit në penzion dhe ish-mesimëdhënesit pas vdekjes të kultures fizike dhe sportive, shkruan portali rajoni.org. 

Në këtë event janë ndarë mirënjohje për të gjithë mesimëdhënesit në penzion dhe post mortem.

Kryetari Basri Jashari dhe përfaqesuesi i komunës së Skenderajt drejtori Valon Haliti në emër të kryetarit Fadil Nura të pranishmit i përshendetën me një fjalë rasti duke i falenderuar veteranet për kontributin e tyre nder breza.

Nga MKRS ishte i pranishem edhe z. Fikret Shatri./rajoni.org/

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer