E enjte, 30 Maj, 2024

Fotografi mahnitëse nga skuadra e snajperistëve të ardhshëm të FSK-së

Regjimenti i Tretë i Këmbësorisë (R3K) i Komandës së Forcave Tokësore të FSK-së, ka përfunduar dje “Kursin për Qitës i Mprehtë’’ me Snajper SigSauer të realizuar në bashkëpunim me Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes (KDS).

Trajnimi është zhvilluar nga Instruktor të R3K, dhe kishte për qëllim ngritjen e kapaciteteve ushtarake për “Qitës të Mprehtë” të skuadrës, për të aftësuar pjesëtarët në përdorimin e këtij lloji të armës dhe pajisjeve shtesë të cilat përdoren për realizim të qitjes.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer