Të fundit:

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e personit në foto, ja për çka dyshohet

Drejtoria rajonale e Policisë në Gjilan ka kërkuar ndihmë...

Hajnat vjedhin veturën në hotel “Kosova”, ofrohet shpërblim për gjetjen e të dyshuarve (VIDEO)

Përpos shtëpive private, banesave, bizneseve e institucioneve të ndryshme...
- Advertisement -

Gjendje alarmante e ndërtesave të Skenderaj

- Advertisement -

Sikur në tërë Kosovën edhe në Skënderaj që nga paslufta ndërtesat shumëkateshe janë shumuar “si kërpudhat pas shiut” duke i dhënë imazhin e një qyteti të ndërtuar urban, shkruan portali rajoni.org.

Mirëpo, se a janë të ndërtuara në mënyrë cilësore dhe se a kanë qëndrueshmëri, atë e vlerësojnë organet kompetente që merren me mbikëqyrjen e pranimin teknik të këtyre objekteve.

Por ajo çka duket nga çdo kureshtar pos objektit të ri të komunës, të gjithave u mungojnë daljet emergjente.

- Advertisement -

Pra, as njëra nga këto nuk ka shkallë emergjente, të cilat në rast rreziku do të mund të shfrytëzoheshin nga banorët rezidentë./rajoni.org/

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -