Të fundit:

Drenicasi s’pranon të ndahet nga e fejuara, e kërcënon atë dhe familjen e saj

Telashet mes çifteve të cilët kanë zgjedhur që jetën...

Fadil Nura pa pikën e mëshirës i nxjerr pensionistet në ‘sokak’ [FOTO]

Pensionistet e komunes së Skenderajt, sot nuk kanë mundur...
- Advertisement -

Grumbullohen shumë qytetarë të Skënderajt te kroni për të marrë ujë të pijes

- Advertisement -

Krahas dëmtimit të shtëpive të banimit me objekte të tjera përcjellëse, qendrave tregtare dhe biznesve të ndryshme, infrastrukturës rrugore, kanalizimit e energjisë elektrike, këto vërshime kanë shkaktuar dëme edhe në rrjetin e ujësjellësit duke lënë kështu tërë komunën e Skënderajt me rrethinë pa ujë të pijshëm.

Banorët e kësaj komune, pra të Skënderajt, por edhe ata të Mitrovicës po mundohen që të sigurojnë disi ujë të pijes, raporton portali Rajoni.org. Kështu dikush po përpiqet nga puset që s’janë turbulluar e dikush te ndonjë i afërm i tyre në ato lokalitete ku nuk e ka rrokur vërshimi.

Në bazë të disa pamjeve që ka siguruar “Rajoni” në kroin e Vojteshit shihet një numër i madh i banorëve të Skenderajt duke marrë ujë dhe në atë të Broboniqit ata të Mitrovicës për të njëjtin qëllim.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -