E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Hapen ofertat e tenderit për fazen e dyt të Stadiumit në Drenas, kompania e Gllarevës në ‘disavantazh’ [DOKUMENT]

Komuna e Drenasit ka hap ofertat e tenderit për projektin “Vazhdimi i fazës së dytë të stadiumit Rexhep Rexhepi – projekt dy vjeçar” me vlerë të parashikuar prej 510 mije e 880 euro e 88 cent.

Portali rajoni.org ka mësuar se në garë kanë marrë pjesë 2 ofertus. 

Sipas dokumentit që posedon portali rajoni – ofertën me të lire e ka paraqitur grupi i OE “Grandelite LLC.; Udha SHPK.; Meteo LLC”.– me çmim prej 484 mije e 991 euro e 72 cent

Ndërsa oferta e dytë me mijera euro me e shtrenjet është nga kompania “BM Group SHPK”, e fqiut të drejtorit Endrit Gllareva me çmimin prej 497 mije e 113 euro e 36 cent.

Megjithatë kjo është renditja vetëm sipas ofertave ekonomike. Ditët në vijim autoriteti komunale do të shqyrtojë dokumentacionin për të parë se cilat nga kompanitë përmbush kriteret dhe cila diskualifikohet.

Së a do t’a fitoj kompania pronë e fqiut të drejtorit Endrit Gllareva, që kohës së fundit i’a ka marre dorën tendereve në Drenas apo pritet të këtë befasi mbetet të shihet gjatë ditëve në vijim./Rajoni.org/

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer