E diel, 21 Korrik, 2024

I vetmi specialist i ik komunës së Skënderajt

Dr. Man Dajaku është doktor specialist në fushën e pulmologjisë, dhe i vetmi me këtë titull të kësaj fushe në Skënderaj, raporton portali Rajoni.org.

Dajaku është punësuar në Klinë të Begut, përderisa në komunën nga ai është, Skënderaj, nuk i jipej hapësirë.

Kryetari i Skënderajt, Fadil Nura para disa muajsh postonte fotografi me dr. Dajakun në kuadër të “rubrikës” së tij me njerëz të respektueshëm, por që tjetër komunë po tregohet më e shkathët dhe po “ia rrëmben” kuadrot.

Kështu, qytetarëve të Skënderajt do t’u duhet të udhëtojnë për Mitrovicë për të marrë shërbimet mjekësore për pulmologji.

📸Dr. Dajaku në Klinë me kolegë.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer