E shtunë, 22 Qershor, 2024

Kërkohet ndihmë për Valdete Dobrën, vuan nga kanceri ovarian – i nevojiten 800 mijë euro për trajtim mjekësor në Gjermani

Valdete Dobra, 43 vjeçare, nёnё e dy fёmijёve (6 dhe 12 vjecar), para njё viti e gjysёm ёshtё diagnostifikuar me kancer ovarian. Trajtimin e deritanishёm (operacion dhe kimioterapi) e ka bёrё nё Turqi dhe Kosovё me mjete financiare tё vetat,tё familjes dhe miqve.

Meqenёse gjendja e saj shёndetёsore ёshtё pёrkeqёsuar shumё, atёherё ajo ёshtё detyruar qё tё shkoj nё njё klinikё onkologjike nё Gjermani, ku ёshtё e shtrirё nga data 27.02.2023. Trajtimi parashihet qё tё zgjas rreth katёr (4) muaj dhe kostoja totale ёshtё mbi 800,000 euro. Pёr tё vazhduar trajtimin, Klinika kёrkon qё menjёherё tё deponohen 535,160.85 euro.

Kjo shumё (mbi 800,000 euro) ёshtё e papёrballueshme pёr shumicёn e familjeve shqiptare, prandaj lusim njerёzit e vullnetit tё mirё qё tё kontribuojnё aq sa kanё mundёsi, nё mёnyrё qё kjo nёnё e dy fёmijёve, bashkёshorte, vajzё dhe motёr, tё mund tё shёrohet, nё mёnyrё qё tё kthehet pranё familjes sё saj.

Paraprakisht ju falenderojmё pёr ndihmёn Tuaj!

Mё poshtё janё paraqitur tё dhёnat lidhur me mёnyrёn e donacionit:

Raiffeisen BANK, Prishtinё- Kosovё
Emri: Valdete Dobra
Adresa: Rr. Mulla Zekë Berdynaj- Prishtinë, hyrja r, nr. 36
Xhirollogaria: 1501001028189553
IBAN: XK051501001028189553
SWIFT code: RBKOXKPR
Tel.: +383 49 307 807 (WhatsApp)

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer