E enjte, 13 Qershor, 2024

KFOR-i po stërvitet në këtë fshat të Skënderajt [FOTO]

 “Cavalry Guardian” në zonën e trajnimeve në fshatin Polluzhë.

Ushtrimi u fokusua në një skenar operacional dhe taktik, duke përfshirë incidente të rënda me vetura, të menaxhuara nga patrullat e KFOR-it.

NATO përmes trupave të vetë në Kosovë po tregon prezencën e saj, me mision sigurinë dhe stabilitetin e paqes në gjithë teritorin e vendit.

📷KFOR

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer