E mërkurë, 6 Dhjetor, 2023

“Kockat po i shtrojnë në lloq“, Banorët ankohen për kualitetin e dobët të punimeve në parkun e Drenasit [FOTO]

Në Drenas po bëhet ndërtimi i parkut dhe shtigjeve për këmbësorë dhe biçiklist në parkun e “kamenicës” në Komunën e Drenasit, shkruan portali rajoni.org.

Megjithatë banorët e kësaj pjese kanë ngritur shqetësimin për “rajonin” për kualitetin e punimeve.

Sipas tyre materialet që po vendosen janë të një materiali shumë të dobët.

“Janë duke marre kockat të përdorta; edhe pse tenderi është për kocka të reja dhe jo të vjetra. Paramendoje, kockat po i shtrojnë në lloq”, pretendon ai.

Tutje ai ka kërkuar nga rajoni si shpresa e fundit; që të denoncoj në prokurori rastin.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer