E hënë, 27 Maj, 2024

Konkurs ndërkombëtar për projektin e kompleksit memorial “Adem Jashari” në Prekaz

Qeveria e Kosovës i ka dhënë sot dritën e gjelbër shpalljes së një konkursi ndërkombëtar për hartimin e projektit për kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz.

Qeveria e Kosovës sot miratoi propozim-vendimin për aprovimin e kritereve dhe kushteve për shpalljen e fituesit dhe procedurat e aplikimit për përzgjedhjen e projektit për kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz.

“Ministria e Kulturës në bashkëpunim me Agjencinë për menaxhimin e komplekseve memoriale ka propozuar kushtet dhe kriteret për shpalljen e konkursit për hartimin e projektit, saktësisht master-planit për kompleksin memorial ‘Adem Jashari’”, tha ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku.

Ai tha se kushtet dhe kriteret për shpalljen e konkursit ndërkombëtare për projektin e kompleksit memorial “Adem Jasharit” në Prekaz janë elaboruar në hollësi në dokumentacionin e tenderit që siç tha ai përbëhet nga dosja, shtojca teknike dhe përmbledhja e tekstit të konkursit. /Telegrafi/

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer