E hënë, 20 Maj, 2024

Listat e donatorëve për vërshimet në Skënderaj: Asnjë cent nga Sami Lushtaku dhe deputetët e tjerë nga Drenica

Në listat që ka publikuar dje komuna Skënderajt, ku pasqyrohen donatorët, që kanë dhënë për të ndihmuar banorët e Skënderajt pas vërshimeve të fundit katastrofale, mungojnë emrat e deputetëve të Parlamentit të Kosovës nga kjo anë.

Gjithashtu nuk figuron as emri i zëvendësit të kryetarit të Komunës së Skënderajt, Sami Lushtakut.

Po mungojnë emrat e deputetëve, të cilëve popullata e këtushme në mënyrë permanente u ka siguruar numër të madh të votave (së paku deri më tani nuk janë duke figuruar në listat e kontributdhënësve).

Këto lista i ka publikuar dje edhe kryetari i komunës, Fadil Nura, i cili për një qëllim të tillë ka dhënë 1000 euro, raporton portali rajoni.org.

Edhe pse nuk ka njoftime deputetët dhe nënkryetari kanë qenë gjithmonë në terren pas vërshimeve. /rajoni.org/

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer