Të fundit:

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e personit në foto, ja për çka dyshohet

Drejtoria rajonale e Policisë në Gjilan ka kërkuar ndihmë...

Hajnat vjedhin veturën në hotel “Kosova”, ofrohet shpërblim për gjetjen e të dyshuarve (VIDEO)

Përpos shtëpive private, banesave, bizneseve e institucioneve të ndryshme...
- Advertisement -

Quditë komuna e Skenderajt; ja për çfarë mburrët zyra e Nurës [FOTO]

- Advertisement -

Komuna e Skenderajt vazhdon me sukseset e saja në sferen e infrastruktures respektivish në rregullimi e kanalizimit, shkruan portali rajoni.org.

Në mungese të projekteve, sot, qeverisja Nura në prag të festes se pavarsisë përmes zyrës për informim ka promovuar rregullimi e dy pusetave të cilat ishin të prishura edhe para vershimeve.

- Advertisement -

Njoftimi i plotë:

Drejtoria e Shërbimeve Publike e Komunës së Skenderajt është angazhuar këto ditë në mirëmbajtjen e rrjetit të sistemit të kanalizimit dhe atmosferik, pas bllokimit nga vërshimet e fundit.

Ekipet e shërbimeve publike kanë bërë të mundur zhbllokimin e disa pikave grumbulluese të ujit, ndërkohë që puna do të vazhdojë edhe ditët në vazhdim deri në ri-funksionalizimin e plotë dhe normal të rrjetit atmosferik dhe të kanalizimit.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -