E mërkurë, 17 Korrik, 2024

NPL “Eko Natyra” në Skenderaj , shpall konkurs për disa pozita

Ndërmarrja Publike Lokale “Eko Natyra” në Skenderaj ka shpallur 6 vende të reja pune, shkruan portali rajoni.org.

Kjo ndërmarrje në konkursin e tyre kërkon 1 asistetn/e administrativ/e, 5 mirëmbajtës/e i hapësirave publike.

Personat në fjalë duhet të kenë së paku shkollimin e mesëm dhe preferohet kualifikimi universitar.

Më poshtë konkursët e plota dhe kushtet që duhet plotësuar

KLIKO NË LINK

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer