E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Paralajmërim i frikshëm i Haki Abazit: Video-incizimet konfirmojnë se kush i ka zhdukur mostrat e rastit Dehari

Deputeti i Vetëvendosjes, Haki Abazi, ka thënë se shefi i partisë së tij, Albin Kurti, ka dhënë urdhër për ta shkarkuar atë në posti i kryetarit të Komisionit për Punë të Jashtme meqë “është duke kërkuar njerëz për shkarkimin e tij”.

një konferencë për media sot, Abazi ka folur në lidhje me paralajmërimin e tij për audio-incizime dhe video-incizime.

Deputeti i Vetëvendosjes, Haki Abazi, ka thënë se shefi i partisë së tij, Albin Kurti, ka dhënë urdhër për ta shkarkuar atë në posti i kryetarit të Komisionit për Punë të Jashtme meqë “është duke kërkuar njerëz për shkarkimin e tij”.

një konferencë për media sot, Abazi ka folur në lidhje me paralajmërimin e tij për audio-incizime dhe video-incizime.Ai gjithashtu ka thënë se në audio incizimet që ai posedon, konfirmojnë diskutimin mes Saradna Bogujevcit, Mimoza Kusarit dhe Dejona Mihalit për ngufatjen e zërit të deputetëve.“Sigurisht në lajmërimin tim mbrëmë kam thëne qe do flasim për audio incizimet dhe video incizimet, janë dy aspekte, audio incizimet konfirmojnë diskutimit mes Saranda Bogujevcit, Mimoza Kusarit dhe Dejona Mihalit për ngulfaten e zërit te deputeteve brenda parlamentit, por ne as si shoqëri as si qytetare as si deputet s’mund te rrim te heshtur përball një procesi te tille”, tha Abazi sot.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer