Të fundit:

- Advertisement -

Pensionohet njëri nga zyrtarët me të dashur të Komunës së Skenderajt

- Advertisement -

Zyrtari i Komunës së Skenderajt,  Murat Musliu është pensionuar nga puna, shkruan portali rajoni.org.

“Kryetari” i Komunës se Skenderaj përmes një postimin ne facebook ka falenderuar Muratin, per kontributin dhe angazhimin e tij dhe duke uruar pensionimin.

Postimi i plotë:

- Advertisement -

Një rrugëtim faqebardhë i mbushur me plot suksese dhe të arritura në punë, i Murat Musliut, konitributdhënës i çështjes kombëtare, i burgosur politik, veteran i luftës, gardian i mbrojtjës së të drejtave të njeriut dhe një mori vetish tjera, që secili mund t’i ketë lakminë.
Faleminderit dhe qofsh me shëndet, Murat!

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -