E martë, 25 Qershor, 2024

Përkujtohet dëshmori Sami Bogiqi

Me rastin e 𝟐𝟔 𝐯𝐣𝐞𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭 të rënies së dëshmorit Sami Bogiqi nga Vukoci, nënkryetari i Komunës së Drenasit, Arben Shala, së bashku me drejtorë të drejtorive komunale të Komunës së Drenasit, familjarë të dëshmorit dhe qytetarë kanë bërë homazhe pran lapidarit të dëshmorit Sami Bogiqi.

Me lule të freskëta pran simbolit që rikujton dëshmorin Bogiqi është nderuar jeta dhe vepra e atij që sakrifikojë jetën që ne sot të jetojmë të lirë.

Dëshmorët kanë veç ditëlindje, ata jetojnë çdo herë dhe përgjithmonë, sa të është Kosova!

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer