E shtunë, 22 Qershor, 2024

Platformat Artmotion dhe Kujtesa janë duke gënjyer klientët që ofrojnë transmetimin e Ligave më të mira

Platformat në Kosovë si, Artmotion, Kujtesa dhe Ipko janë duke gënjyer klientët që ofrojnë transmetimin e Ligave më të mira, por realisht ata nuk janë duke i transmentuar ato!

Shumë futbolldashës kanë kërkuar që këto të bëjnë një zgjidhje pasi janë duke paguar një çmim i cili nuk është duke u zbatuar.

Një gje e tilë po ndodh edhe në Drenas e në Skenderaj. Distribuesit e tyre, po i marrinë nga 20 euro pages për sherbimet që nuk po u ofrohen.

Gjithashtu ata së shpejti do të nisin një iniciativë tjetër rreth kësaj pune!

Dita e dytë që Super Sport & Super Sport Kosova nuk shfaqen në Kujtesa dhe ArtMotion.

Heshtje e plotë nga operatorët, asnjë fjalë, asnjë arsyetim.

Për momentin, Premier League në Kosovë nuk po transmetohet askund pasi dihet edhe Arena Sport është ndalur me kërkesë të KPM.

Video në Link;

https://www.facebook.com/BlerimUkaPhotographer/videos/1586280065474914/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw

 

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer