Të fundit:

Drenicasi s’pranon të ndahet nga e fejuara, e kërcënon atë dhe familjen e saj

Telashet mes çifteve të cilët kanë zgjedhur që jetën...

Fadil Nura pa pikën e mëshirës i nxjerr pensionistet në ‘sokak’ [FOTO]

Pensionistet e komunes së Skenderajt, sot nuk kanë mundur...
- Advertisement -

QKMF-ja në Skënderaj pranon një tjetër donacion me vlerë nga kompania e njohur farmaceutike

- Advertisement -

QKMF-ja në Skënderaj po vazhdon me bashkëpunime, të cilat kanë filluar t’i japin frytet e veta, raporton portali rajoni.org.

Kësaj radhe, QKMF-ja ka pranuar donacion me shumë rreth 3000 euro nga kompania farmaceutike “ITALMED”.

Drejtori i Qendrës në fjalë, Bashkim Nura ka dhënë lajmin në facebook, ku përveç përshkrimin e detajeve, ai është shprehur edhe mirënjohës e falënderues ndaj këtij donacioni.

- Advertisement -

Postimi i tij i plotë:

Nga kompania farmaceutike ITALMED kemi pranuar një donacion me barna në vlerë 3,384.83 euro,për nevoja të Qendrës Kryesore të mjekësisë Familjare Fatmir Fazliu në Skenderaj.
Këtë donacion e vlerësojm shumë të nevojshëm në këtë kohë dhe jemi shumë falenderues.
Në donacion u përfshinë këto barna:
Normuril sasia 200
Kanamycin sasia 200
Tonorex vitam.C sasia 400
Silipur forte sasia sasia 50
Clarmac 500 mg sasia 400
Chetodral 10 Buste sasia 100
B-Vital totale 500 mg sasia 20

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -