E premte, 8 Dhjetor, 2023

Rajoni i shkruan prokurorit special, denoncon kontratën e dyshimtë në Drenas!

Portali rajoni.org i është drejtuar me një letër prokurorit special për dyshimet për keqperdorime dhe korrupsion në Komunën e Drenasit.

Si redaksi i kemi derguar faktet dhe gjetjet tona; sipasojë e të cilavë edhe janë linquar gazetarët tonë dhe familjet tyre nga fituesit e tendereve në këtë qytet e po ashtu në rrjetet sociale nga faqja që dyshohet së prapa saj qëndron vëllau i zëdhënësit Abdyl Meziu dhe nga faqja e mikut të të njejtit.

Rajoni nuk i është nënshtruar askujt dhe nuk do të i nënshtrohet. Shpifesit, personat me nevoj urgjente për trajtim psikiatrik dhe keqperdoruesit për portalin rajoni.org – gjithmonë janë motivi për të vazhduar tutje.

Për ata që nuk e dijnë, portali rajoni.org nuk shantazhohet, nuk intimidohet e aq me pak të frikesohet nga të tillet, që fundin e tyre e shohin në BURG!

Rajoni do të ju mbaj të informuar.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer