Të fundit:

Drenicasi s’pranon të ndahet nga e fejuara, e kërcënon atë dhe familjen e saj

Telashet mes çifteve të cilët kanë zgjedhur që jetën...

Fadil Nura pa pikën e mëshirës i nxjerr pensionistet në ‘sokak’ [FOTO]

Pensionistet e komunes së Skenderajt, sot nuk kanë mundur...
- Advertisement -

Shembull i mirë: Fadil Nura kontribuon me para nga xhepi i tij në donacionin për vërshimet

- Advertisement -

Komuna e Skënderajt ka publikuar listën me emra të personave vullnetmirë, që kanë kontribuar në donacionin e vërshimeve.

Në mesin e këtyre emrave shihet edhe emri i kryetarit të Komunës së Skënderajt, Fadil Nurës, raporton portali Rajoni.org.

Ai ka kontribuar me shumën prej 1,000 (një mijë) eurosh.

- Advertisement -

Më poshtën e keni listën e plotë me emrat e kontributdhënësve:

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -